30 mars 2020
Prenumerera på SFTI

Om webbplatsen

Vi vill gärna ha synpunkter från dig om hur du tycker webbplatsen fungerar. Kontakta oss på SFTI tekniska kansli tekniskt.kansli@skr.se  eller använd funktionen "Hjälpte informationen på sidan dig?" som finns på alla webbplatsens sidor.

Länka till vår webbplats

Om du länkar till sfti.se vill vi att du anger länken på ett neutralt sätt. Vi vill inte att du använder så kallad ramlänkning. Länka alltså inte så att sfti.se placeras inom ramarna för en annan webbplats.

Tillgänglighet

Vi arbetar för att göra vår webbplats tillgänglig.

Vi arbetar ständigt med att förenkla och förbättra våra texter för att det ska vara lätt att förstå. Vi strävar efter att alla länkar ska se ut och fungera på samma sätt. Du som väljer att använda ditt tangentbord istället för mus, kan tabba dig fram på sidorna.

Öppnas i nytt fönster

Länkar till bifogade filer öppnas alltid i nytt fönster. Länkar till andra webbsidor öppnas alltid i samma fönster.

Information på engelska

Den engelska informationen är ett urval från den svenska webbplatsen.

Webbläsare

sfti.se fungerar bäst med de senaste versionerna av de vanligaste webbläsarna. Om du får problem med hur webbplatsen ser ut eller fungerar uppgraderar du webbläsaren till den senaste versionen.

Hjälpte informationen på sidan dig?

Tipsa:Tack för att du hjälper oss!

DIGG:s logotyp. Till Myndigheten för digital förvaltnings webbplats.
Till startsidan på skr.se.
Till startsidan på skr.se.
KKV:s logotyp. Till Konkurrensverkets webbplats.

SFTI i samverkan driver e-handel i offentlig sektor.

Sveriges Kommuner och Regioner (SKR), Myndigheten för digital förvaltning (DIGG), Kammarkollegiet och Upphandlingsmyndigheten bedriver gemensamt ett arbete med att främja förutsättningarna för elektronisk handel.