30 mars 2020
Prenumerera på SFTI

Om kakor

En kaka är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att spara på din dator.

SFTI använder kakor på sin webbplats för att kunna se statistik över vilka sidor som besöks på våra webbplatser.

SFTI använder Google Analytics och Clicky för att samla in uppgifterna.

Aktivt samtycke

På SFTI har vi ingen funktion för aktivt samtycke utan tillämpar principen att vi utgår från att du stänger av webbläsarens funktion för lagring av kakor om du inte samtycker till lagring på din dator. Nedan följer en redovisning av de kakor som används på vår webbplats. Observera att det kan finnas kakor som är knutna till någon speciell del/funktion på webbplatsen som inte är generell. Om det finns några felaktigheter eller om du har några frågor kring de kakor som används på den här webbplatsen, kontakta SFTI tekniska kansli.

Våra kakor

_utma

En permanent kaka som används av statistikverktyget Google Analytics. Den förfaller två år från det att den sattes eller senast uppdaterades. Kommer från www.skr.se.

_utmb

Tillfällig kaka som används av statistikverktyget Google Analytics. Den förfaller 30 min från det att den sattes eller senast uppdaterades. Kommer från www.skr.se.

_utmc

Tillfällig kaka som används av statistikverktyget Google Analytics. Den förfaller när du stänger din webbläsare. Kommer från www.skr.se.

_utmz

En permanent kaka som används av statistikverktyget Google Analytics. Den förfaller sex månader från det att den sattes eller senast uppdaterades. Kommer från www.skr.se.

_jsuid

En permanent kaka som används av statistikverktyget Clicky. Den förfaller 20 år från det att den sattes eller senast uppdaterades. Kommer från www.clicky.com.

first_pv_[site_id]

Tillfällig kaka som används av statistikverktyget Clicky. Den förfaller när du stänger din webbläsare. Kommer från www.clicky.com.

Hjälpte informationen på sidan dig?

Tipsa:Tack för att du hjälper oss!

DIGG:s logotyp. Till Myndigheten för digital förvaltnings webbplats.
Till startsidan på skr.se.
Till startsidan på skr.se.
KKV:s logotyp. Till Konkurrensverkets webbplats.

SFTI i samverkan driver e-handel i offentlig sektor.

Sveriges Kommuner och Regioner (SKR), Myndigheten för digital förvaltning (DIGG), Kammarkollegiet och Upphandlingsmyndigheten bedriver gemensamt ett arbete med att främja förutsättningarna för elektronisk handel.