29 juni 2020
Prenumerera på SFTI

Cellstrukturerad mall för Peppol BIS Catalogue Without Response 3

SFTI har tagit fram en cellstrukturerad mall som genererar meddelande Peppol BIS Catalogue Without Respons 3 och innehåller den mesta information som behövs i en prislista. Leverantörer kan använda mallen om de inte kan skapa Peppol BIS Catalogue Without Respons 3 enligt SFTI:s standard.

Publiceringsdatum

Juni 2020

Ladda ned

Handledning Peppol BIS Catalogue without response 3 i cellstrukturerat format 

Det krävs en hel del anpassning i leverantörens system för att skapa meddelandet Peppol BIS Catalogue Without Response 3. Även om man kan skapa ett meddelande i XML-format enligt UBL-standard, så är det ofta svårt att få med all information om artiklarna som köparna önskar eller kräver. Ofta klarar man bara av att få med de mest basala uppgifterna, som artikelnummer, benämning och pris. Därför har SFTI tagit fram en cellstrukturerad mall som genererar Peppol BIS Catalogue Without Respons 3. Mallen finns i två versioner – en komplett version och en förenklad version med den minsta mängd information som krävs för att kunna beställa varor och tjänster.

Läs mer

Cellstrukturerad mall för Peppol BIS Catalogue Without Respons 3


Hjälpte informationen på sidan dig?

Tipsa:Tack för att du hjälper oss!

DIGG:s logotyp. Till Myndigheten för digital förvaltnings webbplats.
Till startsidan på skr.se.
Till startsidan på skr.se.
KKV:s logotyp. Till Konkurrensverkets webbplats.

SFTI i samverkan driver e-handel i offentlig sektor.

Sveriges Kommuner och Regioner (SKR), Myndigheten för digital förvaltning (DIGG), Kammarkollegiet och Upphandlingsmyndigheten bedriver gemensamt ett arbete med att främja förutsättningarna för elektronisk handel.