12 augusti 2020
Prenumerera på SFTI

Peppol BIS Catalogue Without Response 3

SFTI har tagit fram en handledning för Peppol BIS Catalogue Without Response 3 som innehåller specifikationer av svenska element samt innehåll i vårreleasen maj 2020.

Publiceringsdatum

Juni 2020

Ladda ned

Handledning (User guide) Peppol BIS Catalogue Without Response 3 (PDF, nytt fönster)

Leverantörens prislista ska minst innehålla så mycket information som behövs för att köparen ska kunna beställa rätt artikel, med rätt förpackningsstorlek och till bästa pris. Leverantören kan även sända en ersättningsprislista (Replace) eller en ändringsprislista (Change) om artiklar utgår eller tillkommer, samt om det finns ny information om artiklarna. Även priserna kan ändras om avtalet tillåter det.

SFTI rekommenderar som katalogmeddelande Peppol BIS Catalogue Without Response 3 eftersom det inte innefattar ett katalogsvarsmeddelande (precis som Svekatalog 2), vilket är obligatoriskt i Peppol BIS Catalogue only 3.

Läs mer

Peppol BIS Catalogue Without Response 3

Hjälpte informationen på sidan dig?

Tipsa:Tack för att du hjälper oss!

DIGG:s logotyp. Till Myndigheten för digital förvaltnings webbplats.
Till startsidan på skr.se.
Till startsidan på skr.se.
KKV:s logotyp. Till Konkurrensverkets webbplats.

SFTI i samverkan driver e-handel i offentlig sektor.

Sveriges Kommuner och Regioner (SKR), Myndigheten för digital förvaltning (DIGG), Kammarkollegiet och Upphandlingsmyndigheten bedriver gemensamt ett arbete med att främja förutsättningarna för elektronisk handel.