18 augusti 2020
Prenumerera på Nyheter från SKL

Inbjudan till e-handelsdag 4 november

Denna inbjudan till e-handelsdag ersätter e-handelsdagarna

Inbjudan till e-handelsdag 4 november (PDF, nytt fönster)

På grund av rådande omständigheter med Covid 19 arrangeras inte de traditionella e-handelsdagarna i höst utan de ersätts av en halvdag den 4 november via länk/webbsändning.

På e-handelsdagen informerar vi om e-handelsutvecklingen; vad händer på e-handelsområdet? Vilken funktionalitet och nya standarder ska stödja e-handel?

Vi kommer även att fokusera på hur vi kan komma vidare med Peppol. Det gäller hur man kan koppla på allt fler leverantörer i infrastrukturen, d.v.s. hur gör man rent praktiskt?
Men det gäller också mer kunskap kring de nya Peppol BIS meddelanden som finns och som på sikt är tänkta att ersätta SFTI ESAP 6.

Liksom tidigare år kommer vi också att ta upp frågor kring uppföljning och spendanalys. Upphandlingsmyndighetens nya stöd för spendanalys kommer att presenteras.

Hjälpte informationen på sidan dig?

Tipsa:Tack för att du hjälper oss!

DIGG:s logotyp. Till Myndigheten för digital förvaltnings webbplats.
Till startsidan på skr.se.
Till startsidan på skr.se.
KKV:s logotyp. Till Konkurrensverkets webbplats.

SFTI i samverkan driver e-handel i offentlig sektor.

Sveriges Kommuner och Regioner (SKR), Myndigheten för digital förvaltning (DIGG), Kammarkollegiet och Upphandlingsmyndigheten bedriver gemensamt ett arbete med att främja förutsättningarna för elektronisk handel.