7 maj 2021
Prenumerera på SFTI

Test och kvalitetssäkring

Verifieringstjänster

SFTI erbjuder verifieringstjänster som underlättar för användare och utvecklare att implementera de standarder som SFTI rekommenderar. Du kan bland annat kontrollera att ett meddelande följer SFTI:s rekommenderade standard och hitta mottagare i Peppol.

Lista över kvalitetssäkrade lösningar

Utöver online-tjänsterna erbjuder SFTI även process där leverantörer av IT-lösningar som har (eller utvecklar) stöd för Peppol BIS kan kvalitetssäkra sina implementationer. Efter genomgången kvalitetssäkring erbjuds möjlighet att publicera produktens namn på en lista. Processen består av kontroller som leverantören själv utför plus granskning av SFTI tekniska kansli. Både lösningar som ställer ut och tar emot elektroniska affärsdokument kan verifieras. Processen är avsedd för leverantörer som tar fram lösningar som erbjuds på marknaden. Kvalitetssäkringen är kostnadsfri och helt frivillig.

En detaljerad beskrivning (endast på engelska) av processen finns här -
Solution Quality Assurance Process

SFTI:s lista över kvalitetssäkrade lösningar


Hjälpte informationen på sidan dig?

Tipsa:Tack för att du hjälper oss!

DIGG:s logotyp. Till Myndigheten för digital förvaltnings webbplats.
Till startsidan på skr.se.
Till startsidan på skr.se.
KKV:s logotyp. Till Konkurrensverkets webbplats.

SFTI i samverkan driver e-handel i offentlig sektor.

Sveriges Kommuner och Regioner (SKR), Myndigheten för digital förvaltning (DIGG), Kammarkollegiet och Upphandlingsmyndigheten bedriver gemensamt ett arbete med att främja förutsättningarna för elektronisk handel.